ASCN vrijwilligers op vakantie

31 jul 2020

De eerste helft van 2020 zit erop en het was een bewogen half jaar met alle perikelen rond om Covid-19. Veel ASCN evenementen zijn gecanceld, maar er zijn nieuwe online evenementen georganiseerd.
Net als bij iedere rasvereniging stromen de mailboxen van onze vrijwillige bestuursleden vol met de vraag naar pups. Een vraag waaraan door de fokkers die via de ASCN fokken niet voldaan kan worden! Een goed gefokte Australian Shepherd kost tijd en een goede planning van een fokker. Geduld hebben is dus een schone zaak in deze. Het bestuur en onze commissies hebben zich gestort op de ontwikkelingen in de kynologie o.a. met betrekking tot de gezondheid, m.n. de epilepsie, de nieuwe DNA afname en het aankeuren van look-a-likes.

In de maand augustus gaan we dan ook een maandje ‘uit de lucht’, zullen er geen mails beantwoord worden, geen vragen vanaf het contactformulier van deze website of via een priv√© bericht op Facebook worden beantwoord en geen nieuwe evenementen georganiseerd worden. Al onze vrijwilligers, inclusief onze vrijwillige bestuursleden, hebben in de maand augustus vakantie. De voorbereidingen voor de Aussie Post en de derde algemene ledenvergadering in september 2020 gaan wel gewoon door.

Graag tot ziens in september 2020!