Nieuwjaarswandeling 28 januari 2024

11 dec 2023

Op 28 januari 2024 organiseert de ASCN een nieuwjaarswandeling in de bossen en over de heide van natuurgebied Hoorneboegse Heide. Een uitgelezen moment om elkaar het beste te wensen voor 2024 en bij te kletsen.

Na afloop van de anderhalf uur durende wandeling zijn we welkom bij Restaurant de Rading, waar speciaal voor de ASCN een pannenkoek arrangement, 2 drankjes en één pannenkoek, geserveerd wordt.
Bij binnenkomst worden we ontvangen met een kopje koffie of thee (warme chocomel voor de kleintjes onder ons) en kunnen we kiezen uit 5 verschillende pannenkoeken en een frisdrank voor € 19,00 per persoon.
Het bestuur van de ASCN wil tijdens het pannenkoeken arrangement graag met u proosten op het nieuwe jaar en bied u daarom een glaasje bubbels aan.

De Hoorneboegse Heide is een natuurgebied van 190 ha ten zuiden van Hilversum. In dit natuurgebied is een archeologisch monument en er bevinden zich 150 grafheuvels. In dit natuurgebied vindt natuurlijke begrazing met runderen plaats. Ondanks deze natuurlijke begrazing zijn loslopende honden toegestaan, maar zij mogen de runderen (en natuurlijk het aanwezige wild) niet hinderen of opjagen. Komen we de runderen tegen en je bent niet zeker of je je hond onder controle kunt houden dan is het de bedoeling dat je de hond tijdens het passeren aan lijnt.

Deze wandeling is niet geschikt voor honden onder de 9 maanden!

Mocht je nog vragen hebben kun je deze stellen per mail via: [email protected]

Wanneer Zondag 28 januari 2024
Verzamelen Restaurant de Rading
Aanvang 11.30 uur verzamelen, 12.00 uur aanvang wandeling
Kosten Alleen de wandeling gratis
Wandeling + pannenkoek eten € 19,00 per persoon
Betaling Per bankoverschrijving voorafgaand aan de wandeling
Voor wie Leden en niet leden
Inschrijven voor
de inschrijving is gesloten

Inmiddels zijn er zoveel aanmeldingen voor de nieuwjaarswandeling binnen, dat we hebben moeten besluiten de inschrijving te sluiten.