Aussie kalender 2020

17 sep 2019

Begin augustus 2019 heeft de ASCN op de Faceboek pagina een fotowedstrijd uitgeschreven voor foto’s voor de Aussie kalender voor 2020. Hier is massaal gehoor aan gegeven en er zijn meer dan 300 foto’s beschikbaar gesteld door zowel leden als niet leden van de ASCN.
We willen iedereen die een foto heeft ingestuurd heel hartelijk bedanken! Een aantal foto’s die het niet gered hebben om op de kalender te komen zullen gepubliceerd worden in Aussie Post 4 van 2019.
Er mochten alleen Aussies op de foto staan en geen personen of andere rassen, wel andere dieren. de foto’s moesten rechtenvrij zijn en de honden mochten niet geleden hebben onder het maken van de foto. Dit waren een aantal van de regels waar een foto aan moest voldoen.

Het is onmogelijk om alle foto’s op de kalender te plaatsen! Het was een hele zware klus om de foto’s voor de kalender uit te zoeken.
De evenementen commissie en een aantal bestuursleden heeft afzonderlijk van elkaar 49 foto’s, 4 foto’s per maand en een foto voor het voorblad, uitgekozen. De foto’s die iedereen hetzelfde uitgekozen had, en dat waren er veel, zijn op de kalender gekomen. Voor de overige foto’s heeft de evenementen commissie een keuze gemaakt.

De Aussie kalender is gedrukt als A3 hangkalender met een spiraalverbinding en een ophanghaakje

Moet de kalender verstuurd worden, dan gebeurd dat met PostNL en de verzendkosten (de verpakking en de daadwerkelijke verzendkosten) met Track & Trace zijn voor verzending naar een adres in Nederland € 8,37 en voor verzending naar een adres in België € 14,42. De kalender past niet door de brievenbus dus wordt als pakketpost geleverd.

Tevens is het mogelijk om de kalender aan te schaffen tijdens de inventarisatie dag op 13 oktober in Utrecht en op de ALV 25 oktober in Woudenberg of deze op te halen bij de evenementen commissie in Hilversum.

Voor vragen m.b.t. de Aussie kalender kun je mailen naar [email protected]

De Aussie kalender 2020 is uitverkocht