Nieuwjaarswandeling 22 januari 2023

5 dec 2022

Op 22 januari 2023 organiseert de ASCN een nieuwjaarswandeling in de bossen en over de heide van natuurgebied Hoorneboegse Heide. Een uitgelezen moment om elkaar het beste te wensen voor 2023 en bij te kletsen.

Na afloop van de anderhalf uur durende wandeling zijn we welkom bij Restaurant de Rading, waar speciaal voor de ASCN een pannenkoek arrangement, 2 drankjes en één pannenkoek, geserveerd wordt.
Bij binnenkomst worden we ontvangen met een kopje koffie of thee (warme chocomel voor de kleintjes onder ons) en kunnen we kiezen uit 5 verschillende pannenkoeken en een frisdrank voor € 17,50 per persoon.
Het bestuur van de ASCN wil tijdens het pannenkoeken arrangement graag met u proosten op het nieuwe jaar en bied u daarom een glaasje bubbels aan.

De Hoorneboegse Heide is een natuurgebied van 190 ha ten zuiden van Hilversum. In dit natuurgebied is een archeologisch monument en er bevinden zich 150 grafheuvels. In dit natuurgebied vindt natuurlijke begrazing met runderen plaats. Ondanks deze natuurlijke begrazing zijn loslopende honden toegestaan, maar zij mogen de runderen (en natuurlijk het aanwezige wild) niet hinderen of opjagen. Komen we de runderen tegen en je bent niet zeker of je je hond onder controle kunt houden dan is het de bedoeling dat je de hond tijdens het passeren aan lijnt.

Deze wandeling is niet geschikt voor honden onder de 9 maanden!

Mocht je nog vragen hebben kun je deze stellen per mail via: [email protected]

Wanneer Zondag 22 januari 2023
Verzamelen Restaurant de Rading
Utrechtseweg 140
1213 TZ Hilversum
Aanvang 11.30 uur verzamelen, 12.00 uur aanvang wandeling
Kosten Alleen de wandeling gratis
Wandeling + pannenkoek eten € 17,50 per persoon
Betaling Per bankoverschrijving voorafgaand aan de wandeling
Voor wie Leden en niet leden
Inschrijven voor
14 januari 2023

De inschrijving is gesloten, de afspraken met het restaurant zijn gemaakt.