Sport en speldag

15 feb 2022

De inschrijving is gesloten.

In samenwerking met de Utrechtse Rashonden Vereniging (URV) organiseert de ASCN op 4 september a.s. een sport en speldag. Leden van beide verenigingen krijgen € 5,00 korting op de inschrijving voor een workshop.
De workshops zijn leuk om aan een nieuwe sport te snuffelen, maar ook als je in een sport tegen een probleem aan loopt. Naast de actieve workshops hebben we ook gekozen voor 2 voor de hond minder belastende workshops.

Omdat de honden voor de actieve workshops de leeftijd van minimaal 8 maanden moeten hebben, organiseren we voor pups en jonge honden onder de 10 maanden de Fun workshop. Natuurlijk mogen ook volwassen honden hieraan mee doen, want fun = fun voor iedere hond!

Spelregels

Honden vanaf 8 maanden mogen mee doen aan 1 actieve workshop en honden vanaf 18 maanden mogen mee doen aan 2 actieve workshops. Voor de workshop Dogfrisbee wordt er een minimale leeftijd gehanteerd van 12 maanden.
De workshops duren 1 tot maximaal 2 uur.

Pups en jonge honden onder de 8 maanden kunnen alleen worden ingeschreven voor de Fun workshops. Er zal geprobeerd worden honden van dezelfde leeftijd zoveel mogelijk in dezelfde groep in te delen.
Deze workshop duurt maximaal 1 uur.

Kinderen onder de 16 moeten begeleid worden door een volwassen persoon.

Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding, maar je inschrijving is pas definitief als ook de betaling binnen is.
Inschrijving verplicht tot betaling.

Voor alle workshops geld VOL = VOL

Wanneer Zondag 4 september
Waar Utrechtse Rashonden Vereniging (URV).
Manitobadreef 8
3565 CH Utrecht
Aanvang 9.00 uur
Kosten Leden van       € 15,00 tot € 25,00
Niet leden van € 20,00 tot € 30,00
Betaling Vooraf via bankoverschrijving
Voor wie Leden (ASCN en URV) en niet leden
Meer info
[email protected]
Inschrijven voor
21 augustus 2022

Workshops

Dogfrisbee

Deze workshop wordt gegeven door Gesien Broekhuijsen van Pawsitive.
Tijdens deze workshop wordt gewerkt op het individuele niveau van de combinatie en de workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren combinaties.
De minimale leeftijd van de hond voor deze workshop is 12 maanden.
Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur en wordt 4 maal gegeven.
Leden € 22,50, niet leden € 27,50.
Meer informatie over Dogfrisbee.

Hoopers

Deze workshop wordt gegeven door Tineke van Asselt van de Utrechtse Ras Vereniging. Ook tijdens deze workshop wordt er gewerkt op individueel niveau van de combinatie en de workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren combinaties.
De minimaal leeftijd van de hond voor deze workshop is 10 maanden.
Deze workshop duurt een uur en wordt 4 maal gegeven.
Leden € 22,50, niet leden € 27,50.
Meer informatie over Hoopers.

Rally-O

Deze workshop wordt gegeven door Nikky Goes van de ASCN. Tijdens deze workshop wordt er wederom gewerkt op individueel niveau van de combinatie en de workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren combinatie.
De minimale leeftijd van de hond voor deze workshop is 10 maanden.
Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur en wordt 4 maal gegeven.
Leden € 22,50, niet leden € 27,50.
Meer informatie over Rally-O.

Detectie

Deze workshop zit al vol

Omdat er veel vraag is naar Detectie hebben we nadat de eerste middag workshop van Bianca een tweede instructeur bereid gevonden een extra workshop te geven.
De ochtend workshop wordt gegeven door Femke Engelen van de URV en de middag workshop (vol) wordt gegeven door Bianca Verweijmeren van Eagerdogs.
Tijdens deze workshop wordt er wederom gewerkt op individueel niveau van de combinatie en de workshop is daarom zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren combinatie.
De minimale leeftijd van de hond voor deze workshop is 10 maanden.
Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt 2 maal gegeven.
Leden € 25,00, niet leden € 30,00.
Meer informatie over Detectie

 

Vachtverzorging

Deze workshop zit al vol

Deze workshop wordt gegeven door Didi Driessen van Didi’s Trimsalon. Tijdens deze workshop wordt uitleg gegeven over de beste vachtverzorging van de Aussie, welke materialen er gebruikt kunnen worden en ga je samen met Didi aan de slag om je hond zo netjes mogelijk te knippen.
De minimale leeftijd van de hond voor deze workshop is 8 maanden, daarnaast is het van belang dat de hond het gewend is om regelmatig geborsteld te worden.
Deze workshop duurt 1,5 tot 2 uur en wordt 1 maal gegeven.
Leden € 22,50, niet leden € 27,50.
Meer informatie over de vachtverzorging bij een Aussie.

Ringtraining

Deze workshop wordt gegeven door Danielle van Schaick van de Utrechtse Rashonden Vereniging. Tijdens deze workshop wordt er uitleg gegeven over hoe je je hond zo voordelig mogelijk kunt presenteren aan een keurmeester tijdens een exterieur keuring. Verder wordt er uitleg gegeven waar je op moet letten als je met je hond gaat showen.
Deze workshop duurt een uur en wordt 2 maal gegeven.
Leden € 15,00, niet leden € 20,00.
Meer informatie over ringtraining.

Fun

Deze workshop wordt gegeven door Anna Meek van de ASCN en Monique du Bois van de ASCN en de Utrechtse Rashonden Vereniging. Tijdens deze workshop gaan we aan de gang met allerlei balans en coördinatie spelletjes. Op deze manier wordt de hond zich bewust van zijn/haar hele lichaam.
Deze workshop is speciaal voor pups en jonge honden onder de 8 maanden en voor seniorhonden, zodat ook zij mee kunnen doen aan de sport en speldag. Mocht je met je volwassen hond in willen schrijven op deze workshop kan dat natuurlijk ook.
Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur en wordt 4 maal gegeven.
Leden € 20,00, niet leden € 25,00.