1e ASCN puzzeltocht

5 jun 2018

Op zondag 2 september a.s. organiseren we de 1e ASCN puzzeltocht in het natuurgebied de Hoorneboegse Heide in Hilversum.

De route van de puzzeltocht is ongeveer 5 km. lang en daarom niet geschikt voor honden onder de 8 maanden. Onderweg kom je allerlei vragen en opdrachten tegen en dit maakt dat je zo’n 2 tot 2,5 uur onderweg zult zijn. Tijdens de puzzeltocht mogen de honden los lopen, alleen bij de opdrachten moeten ze aangelijnd worden.

Je mag inschrijven met een groep van 1 tot maximaal 6 personen en het aantal honden in een groep is onbeperkt.

De geplande start van de puzzeltocht is tussen 13.30 uur en 14.30 uur, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Wanneer je ingeschreven hebt krijg je in de week voorafgaand aan de puzzeltocht de exacte starttijd van jou groep door.

We hebben leuke prijzen beschikbaar voor degenen die zich tijdens de puzzeltocht niet laten misleiden en de opdrachten goed uitvoeren. Voor iedere deelnemer is er een goodybag beschikbaar.

Aansluitend aan de puzzeltocht is er de mogelijkheid tot een BBQ bij restaurant Fly Inn. Het restaurant heeft voor de ASCN-leden deze dag een speciale prijs van € 25,00 voor 2,5 uur onbeperkt BBQen inclusief drankjes (koffie, thee, frisdranken, huiswijn en standaard biertjes).

Puzzeltocht p.p. € 5,00
Puzzeltocht inclusief BBQ p.p. € 27,50

Inschrijven voor de puzzeltocht kan via het inschrijfformulier op deze website tot 20 augustus a.s. Inschrijving verplicht tot betaling.

Start puzzeltocht
Restaurant Fly Inn
Noodweg 43
1213 PW Hilversum