Online Show Training

15 mei 2021

De inschrijving is gesloten.

Voorafgaand aan de online Dog Show zal Ilona Griffioen-van Beek een online Showtraining verzorgen voor mensen die graag meer uitleg willen. Ilona heeft deze showtraining ook voor de ASCN verzorgd tijdens het jubileumweekend in 2016 vanwege het 20 jarige bestaan.

Voor wie

Voor iedereen die heeft ingeschreven of die in gaat schrijven voor de online DogShow. Of voor iedereen die meer wil leren over het showen van honden.

Aan de hand van video’s met ongetrainde Australian Shepherds zal Ilona laten zien hoe je een Aussie/MAS leert netjes in stand te gaan staan, waar je op moet letten tijdens het showen van het gangwerk van je hond en hoe je een Aussie/MAS het voordeligst via een videopresentatie aan de keurmeester van de online Dog Show presenteert. Daarnaast zal Ilona ingaan op je eigen presentatie, dus wat trek je wel en wat trek je juist niet aan, wanneer je de video waarin je je hond voorbrengt maakt. Hoe verzorg je een Aussie/MAS voorafgaand aan het maken van de video presentatie. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Natuurlijk kun je deze tips ook gebruiken wanneer er straks weer shows op locatie georganiseerd worden.

Wie is Ilona

Ilona fokt en showt al jaren met haar Portugese Waterhonden op nationaal en internationaal gebied. Ilona is ook geen onbekende in de Aussie ring, omdat zij met regelmaat Australian Shepherds heeft voorgebracht op internationale hondenshows. Ilona geeft ringtraining aan diverse rassen op hondenschool Dogs Tale in Kudelstaart.

Wat heb je nodig om deze online Showtraining bij te wonen

  • Een pc, laptop, tablet of smartphone, met beeld en geluid
  • Een goede internetverbinding

Na je aanmelding ontvang je uiterlijk 24 uur voor aanvang van het evenement een uitnodiging per mail om de online Showtraining bij te wonen. Lees de uitleg hieronder alvast goed door.

Wanneer Zaterdagmiddag 12 juni
Waar Thuis op de bank
Aanvang 14.00 uur
Teams open vanaf 13.30 uur
Kosten Leden gratis, niet leden € 10,00
Voor wie Leden en niet leden

 

Inschrijven kan via de onderstaande knop.

Inschrijving verplicht tot betaling. Je inschrijving is pas definitief als ook de betaling bij ons binnen is.

Er kan ingeschreven worden tot 10 juni a.s.