Fokkersoverleg met lezing Pieter Oliehoek

7 mrt 2019

Wanneer Zaterdag 22 juni
Waar Hotel Schimmel
Stationsweg Oost 243
3931 EP Woudenberg
Aanvang De zaal is open vanaf 9.30 uur en de lezing begint om 10.00 uur
Het fokkersoverleg (alleen voor leden) begint om 14.00 uur
Kosten Leden €20 en niet leden €25
Betaling Vooraf via bankoverschrijving
Voor wie Leden, introducees en geïnteresseerden
Inschrijven Via de knop hieronder

De ASCN organiseert op zaterdag 22 juni 2019 een fokkersoverleg met voorafgaand een lezing. De lezing is in de ochtend en zal drie uur duren. De spreker is Dhr. Pieter Oliehoek van DogsGlobal. De lezing van Pieter zal zich richten op diversiteit bij het fokken van ons ras, de selectie, de founders en mean kinship.

Het bestuur rekent erop dat alle fokkers van de ASCN en ook fokkers die geen lid zijn van de vereniging aanwezig zullen zijn bij de lezing. Met elkaar moeten we ervoor zorgen dat we kennis opdoen over populatiebeheer en alles wat daarbij komt kijken. Tenslotte kunnen we alleen samen de belangen en gezondheid van ons mooie ras het beste behartigen. De inschrijving voor de lezing staat dus open voor zowel leden en niet leden.

In de middag, na de lunch, zal er een fokkersoverleg zijn waarvan we de agenda nog bekend zullen maken. Leden die zaken willen agenderen zijn van harte welkom om die in te dienen bij info@ascn.nl. Wij kunnen helaas niet garanderen dat we alle ingebrachte onderwerpen aan de orde kunnen brengen.

Het bestuur van de ASCN biedt haar leden die bij zowel de lezing als het fokkersoverleg aanwezig zijn een lunch aan.