Australian Shepherd Club Nederland

De Rasvereniging voor de Australian Shepherd Club in Nederland

Lezing 5 april 2017

Op woensdagavond 5 april organiseert de ASCN voor haar leden een interessante lezing. Ook introducees en geïntereseerden zijn welkom.

 

De lezing wordt gehouden in Grand Café de Haen, De Brink 10A, 3871 AM Hoevelaken.

 

De zaal is open vanaf 19.00 uur en staat de koffie klaar. Om 19.30 uur begint de lezing.

 

Leden € 7,50, niet leden € 15,00

Bij aankomst in de zaal kunt u contant betalen.

 

Inschrijven kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie over het onderwerp van de lezing:

Iedere fokker zou op de hoogte moeten zijn van de specifieke juridische haken en ogen bij de fokkerij van het ras dat hij fokt.

Wanneer je als fokker de zaken in het voortraject goed voor elkaar hebt, dan weet je waar je staat wanneer het onverhoopt verkeerd gaat met een door jou gefokte hond.

Tijdens deze lezing wordt specifiek ingegaan op alles dat samenhangt met de fokkerij van Australian Shepherds (gezondheid/kleuren/natural bobtails), met welke wet- en regelgeving je als fokker te maken hebt en hoe je om kunt gaan met moeilijke situaties die kunnen ontstaan wanneer een door jou gefokte hond iets mankeert. Ook zal kort worden ingegaan op het gebruik van koopovereenkomsten, dekcontracten en lease overeenkomsten.

Daarnaast komen tijdens deze lezing de ECVO wijzigingen aan de orde. Wat betekenen deze wijzigingen voor het fokken met onze Aussie.

Uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

 

 

Calendar