Online lezing ‘Osteopathie bij honden’

11 feb 2022

Op vrijdagavond 17 juni a.s. organiseert de ASCN een lezing ‘Osteopathie bij honden’.
De lezing wordt gegeven door Bianka v.d. Klomp van Osteopathie v.d. Klomp

Over de spreekster:
Bianka van de Klomp is gediplomeerd Osteopaat bij Dieren. Zij heeft altijd al de intentie gehad om met dieren te werken. Om dit te realiseren is zij begonnen met de opleiding humaan (voor mensen) fysiotherapie te Utrecht. Na het behalen van dit diploma is zij verder gaan studeren voor Dier Osteopaat bij de opleiding ICREO. In mei 2010 rondde zij de studie af en ontving zij het diploma. Door de verbazingwekkend goede resultaten die zij behaalde in het behandelen van dieren, werd zij gemotiveerd om de osteopathie opleiding voor mensen te starten bij college Sutherland in Amsterdam. Deze zes jarige opleiding heeft nog meer verdieping en inzicht in de osteopathie gegeven. In 2015 heeft Bianka ook dit diploma behaald.

In de lezing legt Bianka uit wat osteopathie is, legt ze uit wat blokkades zijn, hoe ze kunnen ontstaan en wat het gevolg van blokkades kan zijn.
Verder neemt zij de anatomie van de hond met je door, verteld zij iets over de spijsvertering van de hond en welke verschillen er zijn in voeding.
Als laatste neemt zij met je door waar je op kunt letten bij je hond om blessures in de sport te kunnen voorkomen.

Wanneer Vrijdagavond 17 juni
Waar Thuis op de bank
Aanvang Teamsmeeting open om 19.45 uur.
Aanvang lezing 20.00 uur
Voor wie Alleen voor leden en niet leden
Kosten
Leden € 15,00, niet leden € 20,00
Inschrijven voor 10 juni 2022