Australian Shepherd Club Nederland

Logo Lid van RvB Horizontaal RGB Basis
logo-FCI

De Vereniginglogo ascn 2016 web

De ASCN is een erkende rasvereniging, lid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Ze is zo ook onderdeel van de FCI,

Het bestuur van de ASCN heeft de volgende samenstelling:

Neem voor vragen of opmerkingen alstublieft contact met ons op via: het contactformulier

Bestuur:

Sandra van Aggelen
  Monique du Bois

Daarnaast zijn er diverse commissies binnen de ASCN:

Commissies:

Informatie Algemene vragen en alle overige vragen/communicatie

Fokadviescommissie fokaanvragen, communicatie over gezondheidsaspecten

Aanmelden (voorgenomen) Nest

Inventarisatiedagen alle info en inschrijven voor de inventarisatiedagen
zie ook de agenda en de pagina inventarisatiedagen

inschrijven inventarisatiedagen

Clubblad Redactie van ons clubblad