Australian Shepherd Club Nederland

De Rasvereniging voor de Australian Shepherd Club in Nederland

Herplaatsing: ARF

Helaas gaat het niet altijd goed tussen baas en hond of kan een hond niet langer in een gezin of bij zijn baas blijven. Het kan dan uiteindelijk noodzakelijk zijn om een nieuwe baas voor de hond te zoeken. Veelal lukt dit binnen de kennissenkring en kan de hond een nieuwe start maken.

ARF-logo bewerkt

Als rasvereniging proberen wij natuurlijk ook te helpen in het belang van de hond. Er is een aparte

stichting die wij van harte ondersteunen:

• De Aussie Rescue Fund

Zij hebben ruime ervaring in de herplaatsing van aussies en kunnen ook zorgen voor (nood)opvang.

Mocht u ooit horen dat er ergens in Nederland een Australian Shepherd wordt  aangeboden bijv. in een asiel of u hoort dat er een Aussie herplaatst moet worden. Neem dan meteen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op zodat zij actie kunnen ondernemen.

ARF-Banner-rescuefund

Mocht U een ter adoptie aangeboden Australian Shepherd ( tijdelijk) willen opvangen, neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend bespreken wij dan eerst met U of U naar onze mening een geschikte opvang voor het ras kunt verlenen.

Kijk hieronder voor hun facebook pagina:

Australian Shepherd Rescue Fund (ARF)