Australian Shepherd Club Nederland

De Rasvereniging voor de Australian Shepherd Club in Nederland

1e ASCN stampottenwandeling

U bent van harte uitgenodigd voor de 1e ASCN stampottenwandeling op zondag 22 januari 2017 voor een heerlijke (bos)wandeling op de hei te Hilversum.

Met andere Aussie liefhebbers de benen strekken, uiteraard vergezeld door uw viervoeter(s), tijdens een koude winterdag en daarna gezellig bijkletsen onder genot van een drankje tijdens een oer Hollands stampottenbuffet!

Waar?

hoornboegse heide winterDe wandeling wordt uitgezet in het losloopgebied van natuurgebied de Hoorneboegse Heide te Hilversum (https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoorneboegse Heide). Op deze heide vindt natuurlijke begrazing plaats met runderen. Deze runderen zijn loslopende honden gewend, maar de honden mogen niet achter de runderen aan gaan of hierop jagen. Dit geldt overigens ook voor de vossen en reeën die in het gebied wonen.

Verzamelen en vertrek

We verzamelen vanaf 15.00 uur op het parkeerterrein van het hondvriendelijke restaurant Fly Inn, (http://www.restaurantflyinn.nl) aan de noodweg 43 (1213 PW) te Hilversum en beginnen stipt om 15.15 uur aan de anderhalf uur durende wandeling.

Heerlijk stampottenbuffet

Na de wandeling kunnen we deelnemen aan een volledig verzorgd stampottenbuffet, inclusief drankjes, welke voor leden deels door de ASCN wordt gesponsord.

Kosten en introducees

  • De kosten bedragen voor leden € 15,00 p.p.
  • Introducees zijn toegestaan maar betalen € 22,50 p.p.

Aanmelden en betaling: klik hier

Wij hopen op een grote opkomst en veel gezelligheid!

Aanmelden kan tot en met 14 januari 2017 via de website en verplicht tot betaling in verband met de bestelling van het buffet. Uw reservering is definitief na ontvangst van de betaling.

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tot 22 januari 2017!!!

Calendar